FCK Modern World

Technofób informatikus küzdelme a virtuális világok(szgép, TV, könyvek) ellen

24.nap

2018. július 18. 05:43 - fckmodernworld

Nehéz nap

Újabb nap... Lassan sportbuzi leszek tényleg? Minden nap kell valami... De valami kell. Lehet ezeket az energiákat másra kellene fordítani, pl barátnő szerzés ilyesmi. Lassan el kell kezdeni azt is. Mivel van időm, a lakásban teszek veszek, főzök, ilyesmi. Nagyon izgalmas, a modern férfi napi harcai. Mosogatás, stb. Ez nem tudom most beleillik-e a harcos sztereotípiába, nehezen veszem magam rám az ilyesmire, akkora a belső ellenállás hogy hihetetetlen.

Nah igen, alapból az embertől szokatlan hogy ilyesmiket csináljon, kádsúrolás, tisztogatások. Ősidőkben volt egy sátra, vagy egy barlangja és kész, ilyesmivel nem kellett törődnie, csak hogy legyen élelem, társaság, meg jó idő. Maximum a megevett mamuttcsontokat kellett rendezgetni, kidobálgatni a barlang bejáratánál. Ehhez képest ma napokat töltünk mindenfélfe fajta takarításokkal. 

Haverom este elhívott falat mászni, már nem voltam kb január óta, sérülés miatt. Épp itt az ideje visszatérni. Falmászás előtt délután unatkozok, fotózom magam, nézem magam. Nem rossz, de nem vagyok elégedett magammal. Minden szart sportolok, kb minden nap, erre még mindig van jelentős plusszsúly, kb úgy kellene kinéznem mint vmi görög félisten, erre semmi extra. Valaki nem sportol semmit, mégis úgy néz ki. Szemetet esznek örökké, nem mozognak, mégse látszik rajtuk. Én meg már elég rég szenvedek hogy normális alakot szerezzek. Eldöntöttem hogy tekerek a diéta, és sportfokozaton. Nehezebb diéta, és erősebb sporttevékenységek. Új célom van, esztétikus felsőtest, cél augusztus 1, tehát kb 12 nap alatt. Kb 3-4 kg zsírfogyás kell, és úgy hogy megmaradjon az izomzat. 

Még nem írtam le a tegnapi dolgot, motorozás közben megállok a pirosnál, egy tömegnyi cosplayes áll a zebránál. Valami eszméletlen színes tömeg. Ezt a dolgot én nem tudom hová rakni, a virtualitás, és valóság vmi különleges keveréke, amikor virtuális szereplőnek öltözöl, és valóságos emberek között vagy, valóságos fesztiválon. Még fel kell dolgoznom az esetet. Nem tudom hogy király-e, vagy orbitális nagy baromság.

Este végre eljön a falmászás. Hát fél év kihagyás után elég szar, kemény sport nagyon. De van benne élvezet, meg lehet találni a szépségét. Ez nem monoton edzőtermi gyakorlat, hanem élvezetes, semmi máshoz nem fogható mozgássorozat, amibe bele lehet mélyülni, és belemélyülve leszel nagyon sportos tőle.

Falmászó haverom meglepő dolgot mond el, felszínesen ismerem, néhány éve. Csendes, kedves, szerény, szemüveges srác, de elmondja hogy súlyos drogos volt 1 évvel ezelőttig. Mindent nyomott, napi szinten, amit el lehet képzelni. És neki a kiút a sport, és a sportos életmód lett. Kb 1 éve sportol, rendszeresen, majdnem minden nap, többféle dolgot. Nagyot változtatott az életén, ledöbbenek ezen a múlton, és amiket mondott. Sosem gondoltam volna róla. Emberek, sorsok, döntések... Ez az élet nagyon komoly, hazafele motorozva is csak ezen jár az eszem.

Este nehézkes elalvás, nagy izomlázzal küzdés a falazás után. Könnyű elalvás. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fckmodernwolrd.blog.hu/api/trackback/id/tr114119677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása